Unieke samenwerking tussen een orkest en een theater

Theatergroep Podiumkans en het voltallige Hanze Orkest Zwolle werken samen op het grote podium van theater de Spiegel te Zwolle. Dit levert een uniek beeld op van de vierde symfonie van Mahler waarbij het laatste deel “De Hemelse Vreugde” het meest indrukwekkend is.

De theatergroep heeft het Hanze Orkest Zwolle, een symfonieorkest van 50 semiprofessionele musici, bij de Stadkamer gevonden. Gezamenlijk brengen ze hun beeld van de vierde symfonie van Mahler naar het theater.

Het leven van Mahler en de tijdsperiode biedt veel inspiratie voor deze grootse productie. Hoe zouden de musici en de acteurs dit vormgeven? Een voorstelling waar veel te zien, te luisteren en te genieten valt waarbij de acteurs musiceren en de musici acteren.

De regie van het theaterstuk ligt in handen van Wietse Klok en Tijmen Dokter. 
Het orkest  staat onder begeleiding van dirigent Frank Adams.

Houd deze site in de gaten voor verdere informatie en kaartverkoop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s