Repetities in volle gang!

Onze nieuwe regisseur Rianne de Reu is afgestudeerd aan Artez in 2014 en oprichter van Reuring theater. Op de achtergrond regisseur Wietse Klok en Stan Fritschy die de spannende verhaallijnen schrijven, mede bedacht door de acteurs van Podiumkans Theater.

Belletjes rinkelen, de arrenslee wil in volle vaart vertrekken en kan echt niet op laatkomers wachten. Stap in en laat je meevoeren over glooiende alpenweiden! Niet dat je over begaande paden zult gaan…en alles wat lieflijk lijkt, kan ook bedrieglijk uitpakken. De Dood loert immers om de hoek….

De banaliteit van het alledaagse leven, de strijd tussen echtelieden en een zussenstrijd. Al het aardse trekt voorbij, totdat het uiteindelijk tot verlossing komt in de Hemelse Vreugde. (Of toch niet..?)

Ook even voorstelling: Carlijn Hartlief, onze producent. Twee dames voor de kostuums: Marie Therese en Elize van Essen. Regie assistent: Laura

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s