Even voorstellen: Producent Carlijn Hartlief

“Carlijn Hartlief is freelance (pre-)producent voor diverse culturele organisaties en evenementen. Zo tourt ze met het concept Classsh van Orkest van het Oosten langs 5 verschillende steden, organiseert ze Internationale Vrouwendag Assendorp, De Lichtjeswandeling op 3e kerstdag, en bereidt ze momenteel alle producties voor die plaatsvinden in Corneel (Lelystad). Ze heeft o.a. voor Bevrijdingsfestival Overijssel gewerkt als pre-producent, Nederlands Filmfestival als producent Premieres en BNNVara als producent van de ledendagen. Nu zal ze Hemelse Vreugde produceren!”

Foto: Jan Amse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s