Even voorstellen: Laura van Wanrooij, regie-assistent

Mijn naam is Laura van Wanrooij. Ik heb sinds jongs af aan, passie voor theater maken, regisseren, schrijven en spelen. Waar het begon met toneelstukjes in groep 3 van de lagere school, ben ik nu hard op weg om docent theater te worden om zo van mijn hobby mijn beroep te maken. Al studerende aan ArtEZ Hoge School voor de Kunsten (docent theater) mag ik mooie klussen aannemen die mij de kans geven mijn passie uit te voeren. Zoals deze !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s